Salat med røget stenbider, stenbiderrogn og pink grapefrugt april 3, 2016 18:45

Det er sæson for stenbider og dens rogn lige nu. Det er en sund fisk som er rig på både omega-3-fedtsyrer og monoumættede fedtsyrer. Prøv den nemme og hurtigt anrettede salat. Til 2 personer skal du bruge følgende:

2 grapefrugter
3 røgede stenbider fileter
1 bundt forårsløg
2 spsk. karse
50 g stenbiderrogn
salt og peber

Skræl grapefrugterne og fjern alle de bitre hinder fra frugt-fileterne. Skær stenbideren i små stykker. Snit forårsløg. Bland det hele sammen og krydr med salt og Peber. Anret med små bunker stenbiderrogn og pynt med karse.

Dressing:
1 dl creme fraiche
1/2 tsk. revet muskatnød
1 tsk. engelsk sauce
salt og peber.

Bland det hele og smag til med salt og peber.

Server salaten på et fad fra Lars Rank Keramik sammen med groft brød. Velbekomme! 

Opskrift af Betina Repstock og Christian Bitz. Foto: Jens Bangsbo