Meet The Maker CPH juli 15, 2020 13:33

Jeg deltager i Meet The Makers CPH fra den 13. til 15. august. Jeg åbner dørene til min butik og værksted på Wildersgade på Christianshavn, og vil arbejde på værkstedet i dagene, så der er rig mulighed for at et indblik i hvordan keramikken bliver fremstillet og høre lidt om tankerne bag mine designs. Jeg vil blandt andet vise mit nye stel Colours samt alle mine andre designs.

I hele København vil kunsthåndværkere og designere åbne deres værksteder og dig invitere indenfor. Besøg værksteder indenfor smykkedesign, keramik, tekstil, glas, grafik mv. Følg med på de sociale medier på hashtag: #meetthemakercph

Du kan downloade kort og deltagerliste her.

Praktisk info

Hvornår: 13.-14.-15. august 2020

Åbningstid
torsdag kl. 12-19
fredag kl. 10-19
lørdag kl. 10-16

Hvor: I hele København
Gratis adgang