Kursus i keramik tilbydes nu marts 3, 2022 18:04

Interesserer du dig for keramik og har du lyst at prøve at arbejde med ler og skabe noget med dine egne hænder? Så tilbyder jeg kurser for både nybegyndere og let øvede, så har du lyst, kan du melde dig til et af mine kurser. Holdene er små med maks 8 deltagere, så der er god tid til individuel vejledning og ro til fordybelse.

På kurset vil du blive undervist i forskellige arbejdsteknikker så som pladeteknik, pølseteknik og modellering. Og når vi kommer længere hen på kurset, vil vi også tage fat på forskellige dekorationsteknikker og glasering. På kurset vil du få et godt afset til at kunne realisere dine ideer, og derved en god oplevelse med leret. Kurserne foregår på mit værksted på Christianshavn i København.

Lige nu udbyder jeg et kursus, der løber over 10 tirsdage fra klokken 17 til 20.30 i maj og juni. De første par gange vil noget af tiden gå med demonstration af teknikker og teori, men du vil fra begyndelsen af kurset få ler i hænderne og komme i gang med egne projekter - så som kopper, vaser, lysestager, små skulpturer eller hvad du har af ideer.
I løbet af kursuset vil du få færdige værker ud af ovnen 2 til 3 gange, så du har mulighed for at følge din udvikling og færdigheder med leret.

Du kan se mere om kurset her.