Handelsbetingelser, fragt og returnering

Generelle oplysninger

Lars Rank Keramik
Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr. 29026475
Wildersgade 23A
DK1408 København K.
+45 6177 3993
lars@rank.dk

 

Pris og betaling
Hos Lars Rank Keramiks webshop kan du betale med følgende kreditkort: MasterCard, Visa, Visa Dankort, American Express og Maestro. Alle priser er i DKK (danske kroner), og inklusive moms. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

 

Fragtpriser

Afhentning:
Afhentning af din ordre i min butik er gratis. Der er åbent for afhentning mandag til fredag fra kl. 11 til 17 og lørdage i lige uger fra kl. 11 til 15. Vi holder lukket på søndage og helligdage. Adressen er: MADE HERE, Wildersgade 23A, 1408 København K. Husk at du først kan hente din ordre når du har modtaget en mail om at den er klar.
Hvis du vil afhente din ordre i Made Here, skal du indtaste rabatkoden Studio-pickup når du bestiller for at fjerne fragtomkostningerne.

Danmark:
Levering til Pakkeshop med Dao365 koster 45 kr. Når din ordre er sendt kan den afhentes i pakkeshoppen inden for 2 til 4 dage.
Levering til din adresse med DAO365 koster 55 kr. Du vil modtage pakken indenfor 2 til 4 dage.
Er din ordre på over 1000 kr. er der gratis levering til din pakkeshop.

Europa:
Ordre til de europæiske lande vil blive leveret af enten UPS, GLS eller Post Nord.

Belgien og Sverige:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 1kg: 120,- DKK, 1 - 5kg: 150 DKK, 5 - 10kg: 175 DKK

Polen og Østrig:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 1kg: 130,- DKK, 1 - 5kg: 160 DKK, 5 - 10kg: 190 DKK

Tyskland:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 1kg: 100,- DKK, 1 - 5kg: 130 DKK, 5 - 10kg: 150 DKK

Finland, Holland og Luxembourg:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 1kg: 130,- DKK, 1 - 5kg: 160 DKK, 5 - 10kg: 180 DKK

Frankrig, Irland, Italien og Tjekkiet:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 2kg: 150,- DKK, 2 - 5kg: 190 DKK, 5 - 10kg: 210 DKK

Bulgarien, Estland, Færøerne, Kroatien, Letland, Litauen, Portogal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Ungarn:
Ordre over 2000 kr bliver leveret gratis.
0 - 2kg: 150,- DKK, 2 - 5kg: 260 DKK, 5 - 10kg: 310 DKK

Cypern, Grækenland, Grønland og Monaco:
0 - 2kg: 150 DKK, 2 - 5kg: 300 DKK, 5 - 10kg: 500 DKK, 10 - 15kg: 600 DDK, 15 - 20kg: 850 DKK

Andorra, Gibraltar, Norge, Island, Schweiz, Ukraine og Ålandsøerne:
0 - 2kg: 150 DKK, 2 - 5kg: 350 DKK, 5 - 10kg: 550 DKK, 10 - 15kg: 700 DDK, 15 - 20kg: 850 DKK

Resten af verden:
0 - 2kg: 150 DKK, 2 - 5kg: 575 DKK, 5 - 10kg: 875 DKK, 10 - 15kg: 1300 DDK, 15 - 20kg: 1750 DKK


Levering
Hvis varen er på lager vil din ordre blive sendt inden for 2 hverdage. Men vi gør alt for at få den så hurtigt afsted som muligt! Hvis leverancen af en eller anden grund vil tage længere tid, vil du blive kontaktet via e-mail.

Annullering af ordre
Du kan annullere din ordre til enhver tid hvis dine varer ikke allerede er afsendt. For at annullere din ordre send en e-mail til lars@rank.dk med dit navn og ordrenummer. Hvis varerne er blevet afsendt, så følg returvejledningen som beskrevet nedenfor.

Handelsbetingelser for køb af kurser

Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på vores kurser, da det foregår på fastsatte datoer eller perioder. Vi tilbyder dog fortrydelsesret på kurser på følgende vilkår:

Når du køber et keramik-kursus på rank.dk, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan få det fulde beløb refunderet. Hvis du vil have pengene refunderet efter 14 dage fra købsdatoen, vil der blive taget et administrationsgebyr på 20% af beløbet. Fra 3 uger før kursus start kan beløbet ikke refunderet. Dette er også gældende hvis du køber kurset mindre en 3 uger før kursus start, så bortfalder de 14 dages fortrydelsesret. Du er dog velkommen til at give eller sælge din plads på kurset til en anden person. Hvis dette sker, skal der gives skriftlig besked om dette.

Returnering af vare
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller HER. Fortryder du dit køb, eller dele af købet, skal du sende varerne til: Lars Rank Keramik, MADE HERE!, Wildersgade 23A, 1408 København K, Danmark sammen med en kopi af din kvittering. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 1) har modtaget din vare 2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. 
Du bærer risikoen for varen fra varens levering til den er retur hos os, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.) 

Julegaver
Alle ordre afgivet i november og december vil blive betragtet som julegaveindkøb og disse ordre kan byttes efter jul. Giv blot skriftlig besked inden den 15. januar.

Varens stand, når du sender den tilbage 


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Når du handler på Rank.dk som forbruger har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret iht. købelovens regler for varekøb. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Jeg vil som udgangspunkt erstatte eller reparere varer, der er beskadiget under transporten eller defekt på grund af produktionsfejl. Hvis varen er gået i stykker i din varetægt ved normal slitage, er dette på egen risiko. Men jeg vil med glæde hjælpe med reparation.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor en to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Lars Rank Keramik
Wildersgade 23A
DK 1408 København K.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på Rank.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Rank.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for Rank.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Rank.dk er Lars Rank.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Rank.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Rank.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rank.dk via e-mail lars@rank.dk.
Cookies
Rank.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på Rank.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Rank.dk.

 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.04.2024

 

Du skal accepterer handelsbetingelserne først