Vores butik Made Here vil være midlertidig lukket februar 17, 2022 15:11

made here copenhagen

Buitkken vil være lukket fra mandag den 21. februar til den 22. marts, da butikslokalet skal renoveres. Så sidste dag butikken er åbent vil være på lørdag den 19. I lukke-perioden vil det selvfølgelig være muligt at shoppe online på min webshop og du vil også kunne hente din ordre i min butik, dog kun efter aftale.

I de sidste 4 år har jeg delt butik og værksted med min kollega og ven Louise Heisel, men hun flytte nu sit værksted til Rungsted. Jeg bliver i lokalerne på Wildersgade og vil lave et nyt koncept for butik og værrkstedet. Der vil blandt andet blive mulighed for at tage et kursus i keramik i løbet af foråret, mere information om dette vil komme snarest.

Jeg glæder mig til at genåbne butikken i slutning af marts med et nyt og flot interiør. Vi ses på Wildersgade 23A!